Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Οι ειδήσεις της περασμένης εβδομάδος, δυσάρεστες, τραγικές, συγκλονιστικές και απελπιστικές, στερούν κάθε ελπίδα από τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό για βελτίωση της κατάστασης, για αποτροπή της λιμοκτονίας, για οικονομική και κοινωνική εξόντωση και ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδος και των Ελλήνων.
Οι Έλληνες σήμερα βιώνουν μια κατάσταση γεμάτη απελπισία χάνοντας κάθε ελπίδα και προσδοκία έστω και για στοιχειώδη βελτίωση των συνθηκών ζωής και διαβίωσης. Χιλιάδες άνθρωποι που χάνουν καθημερινά την δουλειά τους και το σπίτι τους, των νέων παιδιών που μεταναστεύουν και των γερόντων που δεν μπορούν να ζήσουν λόγω των περικοπών των συντάξεων.
«Η πρωτόγνωρη καρτερία των Ελλήνων, η Ιώβειος υπομονή και καρτερικότητα που μέχρι στιγμής οι Έλληνες δείχνουν στην πράξη, αρχίζει και εξαντλείται και η οργή θα παραμερίσει τον φόβο και ο κίνδυνος κοινωνικής ανάφλεξης δεν μπορεί να αγνοείται πια, ούτε από εκείνους που διατάσσουν, ούτε από εκείνους που εκτελούν τις φονικές συνταγές τους. Δυστυχώς, όμως, όπως ξεκάθαρα φαίνεται πλέον, το δράμα της πατρίδας μας όχι μόνο δεν τελειώνει εδώ, αλλά μπορεί να προσλάβει και νέες ανεξέλεγκτες διαστάσεις».
20 χιλιάδες συνάνθρωποί μας, κυρίως στην πρωτεύουσα, μάλιστα και πτυχιούχοι, είναι άστεγοι. Υποφέρουν, πεθαίνουν στους δρόμους, από τις κακουχίες που τους επιφύλαξε η άθλια πολιτική της τριακονταετίας. Το όνειρο της «Αλλαγής» δεν ήταν δυνατόν να βρει περισσότερο πένθιμη ταφή.
Σε ύψη ρεκόρ ανήλθε η ανεργία στη χώρα μας. Ξεπέρασε το 20%. Και με τα επαχθή, ανάλγητα, δυσβάστακτα φορολογικά αντιλαϊκά μέτρα, η ανεργία, όπως προβλέπουν οι ειδικοί, θα ξεπεράσει το 25%. Αλοίμονό μας.     
Κατά εκατοντάδες οδηγούνται οι συμπατριώτες μας στις φυλακές για χρέη προς το Δημόσιο, τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, για οφειλές προς τις κερδοσκοπικές Τράπεζες. Οι φυλακές γέμισαν και δεν υπάρχει χώρος για άλλους κρατουμένους. Και από το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται η πλήρης κατάρρευση του κράτους και παράλληλα αυξάνονται καθημερινά οι άστεγοι και οι πεινώντες Έλληνες, τόσο πολύ, ώστε η μέριμνα της Εκκλησίας και άλλων φιλανθρωπικών οργανώσεων να στρέφεται προς την οργάνωση των συσσιτίων, όπως κατά την περίοδο της αλήστου μνήμης Ιταλογερμανοβουλγαρικής κατοχής, την οποία βίωσα έντονα και δεν την ξεχνώ ποτέ.
Με όσα αποκαλύπτονται από τα Μ.Μ.Ε., οι κυβερνώντες κατεδάφισαν πλήρως το κράτος. Και οι υπεύθυνοι αυτού του δράματος και της τραγωδίας συνεχίζουν το ανθελληνικό και καταστροφικό τους έργο, αδιαφορώντας για την ζοφερή κατάσταση. Τους ενδιαφέρει μόνο η πολιτική τους επιβίωση και ας χαθεί η Ελλάδα. Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα από καιρό αυτοί οι λεχρίτες πολιτικοί τυχοδιώκτες τα έχουν απεμπολήσει και εκχωρήσει στους ξένους ατιμωρητί.
Με όσα αποκαλύπτονται, διαπιστώνεται ότι το Ελληνικό κράτος έχει κατεδαφιστεί πλήρως. Και οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας, κυρίως και πρωτευόντως οι πολιτικοί των δύο κομμάτων εξουσίας αδιαφορούν ή συνεχίζουν τα εγκληματικά τους λάθη, ενώ θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί ταχέως και δια παντός από τον δημόσιο βίο της χώρας, αφού η παραπομπή τους για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας κατά της χώρας και της προδοσίας του Ελληνικού λαού δεν είναι εφικτή, γιατί πρόβλεψαν και εξασφάλισαν το ακαταδίωκτο και την ατιμωρησία τους.
Κοινή είναι η άποψη ότι το σύστημα της Μεταπολίτευσης, όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται, έφτασε στο τέλος του λόγω των πολλαπλών πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών εγκλημάτων του και υπό το βάρος της αφροσύνης των πολιτικών.
Δεν έχει να προσφέρει τίποτα, εκτός από πρόσθετα ανάλγητα φορομπηχτικά και αντιλαϊκά βάρη. Η περαιτέρω παραμονή στην εξουσία των 300 Βουλευτών εγκυμονεί κοινωνικές εκρήξεις και αιματοχυσία, με απρόβλεπτες για την χώρα και τον λαό της συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: